Salata de spanac cu ou
Foarte usor de pregatit, bogata in proteine, fibre, minerale, apa, vitamine, antioxidanti puternici, salata de spanac cu ou constituie un excelent meniu pentru orice dieta de detoxifiere. Licopenul, antioxidant puternic prezent in rosii, vine sa pluseze portia de nutrienti din salata de spanac cu ou. Proteinele din ou o transforma intr-un meniu satios. Vitamina C din ridichi intareste sistemul imunitar si il face mai putin vulnerabil in calea bolilor. Vitamina E din uleiul de masline, pe care l-am adaugat i
Ingrediente
1
Preparare
Preparare2 min
Gătire8 min
- Mod de preparare
Spanacul se spala cu apa rece, frunza cu frunza. Se inlatura coditele si radacinile, daca il cumparati din piata. Se spala ridichile si se taie in sferturi. Rosiile se spala, se taie pe jumatate. Oul fiert se taie in sferturi. Intr-un bol se amesteca uleiul de masline, otetul balsamic, sarea si piperul. Spanacul se pune o farfurie, se garniseste cu rosii, ridichi, ou. Se presara dressingul si apoi lingura cu mieji de seminte. - Se poate servi alaturi de cateva crutoane. Daca vi se pare complicat sa consumati spanac proaspat, puteti sa il fierbeti la aburi cateva minute, respectand apoi toti pasii pentru pregatirea salatei.
Pofta buna sa aveti si spor la inrosit oua!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
I
iojamarlena
Super sanatoasa si satioasa
anonymous
Mai simplu
anonymous
Foarte gustos
anonymous
Este si gustoasa
anonymous
Minunata
anonymous
Este super buna va multumesc!
anonymous
Unde sant? din lista de ingrediente...rosiile si ridichiile ? scuze de bucatar....
anonymous
Excelenta,dupa mancarea de sarbatori.
anonymous
Bun si sanatos.
Punctează această reţetă