Fierbem cartofii noi intregi sau taiati pe jumatate daca sunt mari. Pregatim sosul pentru salata din ulei, otet, mustar, sare si piper. Razuim cascavalul si il lasam deoparte. Separat, intr-o tigaie de teflon prajim kaiserul taiat felii. Scoatem kaiserul si aruncam frunzele de spanac in uleiul ramas. Le lasam 2 minute, amestecand mereu, ca sa se soteze putin. Cand sunt fierti cartofii putem aranja salata pe farfurie: asezam cartofii in mijloc, peste si pe langa ei punem frunze de spanac. Stropim cu o lingura de sos, apoi adaugam kaiserul, inca putin sos, iar deasupra presaram cascavalul razuit.
Comentarii (11):
EXCELENTA
Se putea si mai rau dar e bine asa:P glumesc
IDEALA PT A-I CONVINGE SI PE COPII
Gustos
Delicios
Sunt sigura ca este foarte delicioasa si foarte usor de facut.
Usor si gustos
Arata nasolllll rau de tot!porcariii :P :P :P :P :_O:_O
Excelent!
Este usor de preparat si accesibil pentru oricine vrea sa incerce