Salata de cartofi cu oua si patrunjel

Salata de cartofi cu oua si patrunjel
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Patrunjelul contine fier, iod si cupru, dar si vitamina A si C. Specialistii sustin ca este de patru ori mai bogat in vitamina C decat portocala si contine mai mult fier chiar si decat spanacul. Intareste imunitatea, are proprietati antioxidante si antialergice. Este diuretic si favorizeaza transpiratia, curatand corpul de toxine. Patrunjelul este indicat si in cazul persoanelor foarte obosite, care sufera de surmenaj fizic si intelectual. In plus, patrunjelul improspateaza respiratia. Sucul de patrunjel este folosit si in cosmetica pentru curatirea tenului sau ca remediu contra pistruilor.Cartofii se spala bine si se fierb in coaja. Se curata si se taie cubulete. Ouale se fierb bine 5 minute, se curata si se taie marunt. Se amesteca cu ceapa tocata marunt, cu patrunjelul maruntit si cu pasta obtinuta din restul ingredientelor (mustar, ulei, otet, sare, piper). Se serveste rece.

Punctează această reţetă

PelagiePelagie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Merci pentru teoria patrunjelului!
Cu doua feluri de ulei e mai interesant, nu-i asa?
O pacatoasa, mai jos, tine post cu ...oua!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Usor de preparat,f gustoasa ,colesterol scazut.Oreteta ideala pt zilele de post

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pofta mare

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Este foarte buna.

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

stelysandu

FOARTE BUNA.

abuz

anonymous

EXCELENTA

abuz
  • pagina 1 / 2