Salata de cartofi cu oua si patrunjel

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Patrunjelul contine fier, iod si cupru, dar si vitamina A si C. Specialistii sustin ca este de patru ori mai bogat in vitamina C decat portocala si contine mai mult fier chiar si decat spanacul. Intareste imunitatea, are proprietati antioxidante si antialergice. Este diuretic si favorizeaza transpiratia, curatand corpul de toxine. Patrunjelul este indicat si in cazul persoanelor foarte obosite, care sufera de surmenaj fizic si intelectual. In plus, patrunjelul improspateaza respiratia. Sucul de patrunjel este folosit si in cosmetica pentru curatirea tenului sau ca remediu contra pistruilor.Cartofii se spala bine si se fierb in coaja. Se curata si se taie cubulete. Ouale se fierb bine 5 minute, se curata si se taie marunt. Se amesteca cu ceapa tocata marunt, cu patrunjelul maruntit si cu pasta obtinuta din restul ingredientelor (mustar, ulei, otet, sare, piper). Se serveste rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
23/01/2014
Merci pentru teoria patrunjelului!
Cu doua feluri de ulei e mai interesant, nu-i asa?
O pacatoasa, mai jos, tine post cu ...oua!
am gătit această rețetă
01/10/2013
Usor de preparat,f gustoasa ,colesterol scazut.Oreteta ideala pt zilele de post
am gătit această rețetă
S