Ingrediente: 20-25 creveti medii cruzi decorticati 1 albus de ou batut cu un praf de sare 1/2 cana fulgi de nuca de cocos 1/2 cana pesmet 1/2 lingurita de sare...
Ingrediente: Pentru: 6 clatite avem nevoie de 6 felii de sunca, 500 g branza ricotta amestecata cu 3-4 linguri de codite de ceapa verde. Sos bechamel: 500 ml...
Ingrediente: 500 g sparanghel alb 150 g rosii cherry 1 legatura ridichi 1 praz mediu 2-3 cepe verzi ~100 g cascaval cedar 3 linguri otet 3 linguri ulei 4...
Ingrediente: Pentru crusta 150 g faina 60 g unt 1 lingurita sare 3-4 linguri de apa rece Pentru umplutura: un manunchi de sparanghel 5 felii de prosciutto 2...
Ingrediente: 1 pac. de aluat de Strudel 400 g cartofi fainosi 100 g unt (merge si ulei) sare+piper 1 g zahar 1 g zeama de lamiie 2 cepe (1 pentru umplutura+1...
Ingrediente: Sea Bass 375 gr Inima de anghinare murata in ulei 120 gr Sparanghel verde 50 gr Rosii Cherry 20 gr Ulei de masline 80 ml Sare fina 2.5 gr Piper alb...
Ingrediente: 8 bucati sparanghel,eu am folosit alb 2 bucati file de somon o lamaie o lingurita unt o lingurita zahar o lingurita samburi de pin 2 linguri ulei...
Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 30 g unt 500 ml supa clara de vita 500 ml zeama in care a fiert sparanghelul 300 g orez cu bob mare rotund 150 ml vin alb...
Pasul I : am spalat carnea de porc (ceafa), am uscat-o, am batut-o cu ciocanul, si am condimentat-o cu sare, piper, boia, si am lasat-o la frigider. Pasul II : am taiat putin din coditele de sparanghel, partea mai tare, si apoi i-am curatat cu cutitul
Dintr-o legatura de sparanghel, am pregatit 2 feluri buuuuune :) Pentru primul fel, am taiat cozile tari ale sparanghelului, l-am spalat, am "raschetat" cu cutitul de legume coaja pana aproape de muguri, si l-am fiert scurt, 3-4 minute in apa clocotita cu
Scroll down for English recipe Postul de azi poate face parte din ciclul "Ce minunatii am mai gasit prin piete". Nu mi-a venit sa cred cand azi, pe o taraba am zarit manunchiuri de sparanghel. Frumusele, prospetele si mai mari decat cele din super
Aseara aveam pofta de ceva ... asa :) si uitati ce-am gasit. Reteta este simpla de tot, rezultatul savuros si frumusel de-a dreptul . N'est-ce pas? :) Cantitatile nu au importanta pt ca depinde de numarul de meseni. Sparanghelul verde se curata in fel
Mi-au ramas cateva fire de sparanghel de ieri, pe care le-am pastrat, de pe o zi pe alta, infasurate intr-un prosop ud si bagate la frigider. Azi, le-am fiert cam 5 minute, in apa care clocotea deja. I-am pus apoi intr-un vas termorezistent uns cu ulei, a