Orez cu sparanghel
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Orez pentru sushi super-ușor în cookeo!
-
Orez cu calamar
-
Orez cantonez
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Sparanghelul :
Taiem partea mai tare si curatam pe fiecare in parte cu ustensila de curatat legume sau cu un cutit ascutit.Il spalam,il taiem bastonase si-l punem la fiert fara varfuri timp de 5 minute,dupa care adaugam si varfurile,mai lasam pe foc 3-4 minute si stingem focul. - Inte timp punem pe foc o oala in care am pus supa de legume sau apa in care a adaugat 3-4 lingurite de vegeta si lasam sa fiarba.
- Ceapa o punem la calit in uleiul de masline cateva minute,adaugam orezul si continuam pana acesta devine transparent.Adaugam sparanghelul scurs de apa in care a fiert si cate un polonic din supa fierbinte.
- Continuam fierberea,adaugand supa pana cand aceasta este absorbita toata si orezul este fiert.
- Saram daca mai este nevoie stingem focul si portionam.Din cantitatile de mai sus ies 4 portii maricele de orez delicios.
- In momentul servirii presaram piper si decoram cu patrunjel proaspat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!