Orezul, chiar si cel prefiert (parboiled), se fierbe (cam20 de minute, pana la absorbgtia apei) in proportie de 1 cana de orez + 2 si jumatate cani de apa (daca vasul de fierbere este etans si nu sunt pierderi de apa), sau + 3 cani si jumatate de apa in vas cu capac normal. Desi nu este obligatoriu in cazul orezului prefiert, eu il mai tin si la inmuiat un timp variabil, pentru ca creste bobul mai bine.
Comentarii (12):
Orezul, chiar si cel prefiert (parboiled), se fierbe (cam20 de minute, pana la absorbgtia apei) in proportie de 1 cana de orez + 2 si jumatate cani de apa (daca vasul de fierbere este etans si nu sunt pierderi de apa), sau + 3 cani si jumatate de apa in vas cu capac normal. Desi nu este obligatoriu in cazul orezului prefiert, eu il mai tin si la inmuiat un timp variabil, pentru ca creste bobul mai bine.
Am facut si este fffgustos,l-am trimes si verisoarei mele Rika la Jerusalem
Zana
:) super
Super..... Farà comentarii
Imi plac retetele
Imi place orerzul cu legume ,dar cam multa prajeala.In rest cred ca este gustos
Bine.
De mult voiam sa aflu reteta asta. multumesc doamnei mihaela18.
Inspirată combinaţia!
Super