Ingrediente: 500 gr de sfeclă roșie fiartă 200 gr cremă de brânză 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă verde (partea albă) Câteva crenguțe de cepșoară Câteva fire...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata...
Ingrediente: 2 sfecla rosie, taiate în felii groase 4mm 2 portocale 1 lg de frunze de patrunjel, tocat 3 linguri suc de portocale 1 lingurita miere 20 ml ulei...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 1 sfecla rosie coapta sau din borcan 4-5 rosii cherry 1 morcov ras patrunjel 1 lg ulei de masline 1 l-ta miere 1 lg zeama de lamaie 1 lg mustar...
Ingrediente: 1 kg cartofi, 500 g ciuperci, zeama de la o lămâie, 500 g sfeclă roșie, 1 ceapă, 3 linguri unt, 2 ouă, 250 ml lapte, 250 g smântână, 50 g brânză...
Ingrediente: pt decor:creveti Legume:cartofi,morcovi,sfecla rosie Pt salsa : Patrunjel,capere,seminte de pin, paine inmuiata in otet usturoi un catel 2 oua...
Ingrediente: 1 morcov 1 telina 1 sfecla rosie 1 radacina pastarnac 1 fir de praz 1/4 varza alba 200 g rosii 2 cuburi vegeta 200 ml bors de casa verdeata...
Ingrediente: Maioneza 1 pahar apa 1 Lg zeama de lamaie 1/2 pahar nuci macadamia sau orice alta nuca 1/4 pahar samburi fl. soarelui cruzi 2 catei usturoi 2 Lg...
Ingrediente: 500 g branza dulce 125 g unt (marga) 1 ardei gras(capia) rosu = rosu zeama de sfecla rosie = mov patrunjel verde = verde galbenus = galben morcov...