Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
Vrei culoare în meniul tău? Sfecla roșie va fi cel mai bun prieten al tău pentru asta! Doar amestecată cu cremă de brânză și câteva plante aromatice, veți obține cremă din sfeclă roșie. Încearcă-l, te asigurăm că o să-ți placă ;-) Și este super ușor de făcut și fără gătit: ce ai mai putea cere?!
Ingrediente
Materiale
- Un blender
- 4 verrine (capacitate : 200 ml)
Rețete inrudite
-
Verrine cu rucola si sfecla rosie
-
Verrine kinder bueno
-
Tabbouleh libanez, super parfumat și proaspăt
-
Paste cremoase cu dovlecel, o rețetă gustoasă și ușor de preparat
Preparare
- Puneți ceapa albă, pătrunjelul, cepșoara și uleiul de măsline într-un blender și amestecați totul.
- Tăiați sfecla în bucăți și adăugați-o în blender. Adăugați și crema de brânză și amestecati totul.
- Odată ce obțineți un amestec cremos, tot ce trebuie să faceți este să-l puneți în verrine.
- Presărați cu cepșoară tocată și gata!
Observații
Cât timp îmi pot păstra crema de sfeclă?
O puteți păstra la frigider timp de 2 zile într-un recipient ermetic.
Pot congela această rețetă?
Nici o problemă ! Puneți crema într-o cutie ermetică sau într-o pungă de congelator și nu uitați să scrieți data pe o etichetă!
Cu ce pot înlocui pătrunjelul?
Îl poți înlocui cu coriandru sau îl poți elimina din rețetă
Cu ce pot înlocui cepșoara?
O poți elimina din rețetă dacă nu-ți place.
Câte verrine voi obține cu aceste cantități?
Vei primi 4 verrine "bodega" cu o capacitate de aproximativ 200 ml.
Cu ce pot înlocui crema de brânza simplă?
O poți înlocui cu cremă de brânză „ cu usturoi și ierburi fine”. În acest caz nu folosiți ceapă, pătrunjel și cepșoară și amestecați direct sfecla și crema de brânza cu usturoi si ierburi.