Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
15 min

Vrei culoare în meniul tău? Sfecla roșie va fi cel mai bun prieten al tău pentru asta! Doar amestecată cu cremă de brânză și câteva plante aromatice, veți obține cremă din sfeclă roșie. Încearcă-l, te asigurăm că o să-ți placă ;-) Și este super ușor de făcut și fără gătit: ce ai mai putea cere?!


Ingrediente

4

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare


Observații

Cât timp îmi pot păstra crema de sfeclă?
O puteți păstra la frigider timp de 2 zile într-un recipient ermetic.

Pot congela această rețetă?
Nici o problemă ! Puneți crema într-o cutie ermetică sau într-o pungă de congelator și nu uitați să scrieți data pe o etichetă!

Cu ce ​​pot înlocui pătrunjelul?
Îl poți înlocui cu coriandru sau îl poți elimina din rețetă

Cu ce ​​pot înlocui cepșoara?
O poți elimina din rețetă dacă nu-ți place.

Câte verrine voi obține cu aceste cantități?
Vei primi 4 verrine "bodega" cu o capacitate de aproximativ 200 ml.

Cu ce ​​pot înlocui crema de brânza simplă?
O poți înlocui cu cremă de brânză „ cu usturoi și ierburi fine”. În acest caz nu folosiți ceapă, pătrunjel și cepșoară și amestecați direct sfecla și crema de brânza cu usturoi si ierburi.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Maria, 17/04/2023

Excelenta

(0) (0) abuz
costi1960, 17/04/2023

Fara piine suna destul de keto!

(0) (0) abuz



+