Tabbouleh libanez, super parfumat și proaspăt
Vrei ceva proaspăt pentru prânz? Vă împărtășim rețeta noastră secretă: tabbouleh libanez! Explozie de arome garantată ;-) Datorită pătrunjelului și mentei, papilele tale gustative vor fi încântate. Adaugă la asta, roșii suculente, ulei de măsline, lămâie și ai o rețetă însorită, care miroase a vară.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Timp așteptare1 oră
- Clătiți bulgurul de mai multe ori, scurgeți bine de apă și puneți-l într-un castron de salată.
- Spălați și tăiați roșiile cubulețe.
Curățați și tocați mărunt ceapa.
Adăugați-le în bolul de salată și amestecați. - Spălați pătrunjelul și menta apoi tăiați-le și adăugați-le în bolul de salată, înainte de a amesteca.
- Stoarceți cele două lămâi și adăugați sucul lor în bol. Adăugați ulei de măsline, sare, piper și amestecați.
- Puneți totul la frigider pentru 1 oră.
Poftă bună !
Observații
Cum gătești bulgurul? Aici nu va trebui să gătești bulgurul într-o oală cu apă fierbinte. Se va umfla în timpul orei de odihnă la frigider datorită sucului de lămâie, uleiului de măsline și roșiilor :-)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!