Ingrediente: 2 pastravi intregi, circa 350 g fiecare, curatati de maruntaie si de solzi 2-3 cm bucata de ghimbir, decojita si feliata 2 linguri de sos de...
Ingrediente: 200 g. aluat de foitaj Linco/Morarita. 220-250 g. file de cod sau pastrav 1 lingurita suc de lamaie 50 g. smantana groasa sare si piper dupa gust...
Ingrediente: 125 g. unt 1-2 lingurite de nes 2 linguri apa fierbinte un praf de sare un praf de zahar paine de secara/alba diferite sortimente de sunca branza...
Ingrediente: 2 pastravi 3 linguri unt jumatate de ceapa 4-5 catei de usturoi 2 felii de lamaie faina da grau 1 lingura faina de porumb 500 g smantana 50 ml vin...
mal
Tare ma mai bucuram ,copil fiind, cand mama ne facea supa din buretii pe care noi ii culegeam din padurile satului copilariei mele :).
Era buna supa mamei, mai ales ca avea grija sa faca si taitei de casa ca sa-i imbogateasca gustul .
Sapta
Aveam patru pastravi, o legatura de cimbru verde, lamai si dafin, am rasfoit "The Naked Chef" a dlui Oliver si am incins cuptorul. Am zdrobit cimbrul cu o lingurita de sare de mare si ulei de masline si am frecat pestii pe dinauntru si pe dinafara cu a
Mi-am luat intr-o zi undita si am plecat la pescuit prin Real, poate, poate oi prinde vreo 3 pastravi. Am reusit, destul de usor si i-am pus la pastrare pentru zile in care sa ma pot bucura impreuna cu cei dragi de un pranz pe cinste. Azi, deschizand cong
Pastravul la gratar gatit pe foc iute ,este absolut extraordinar.Ca sa nu mai spun de garnitura de champignon facute dupa reteta mea , dupa care umplem ciupercile cu rosiile taiate cubulete,2 fire de ceapa verde si 2 catei de usturoi,o legatura de marar
Am avut in meniu zilele astea mult peste...acum pastrav...imi place f mult si ii place asemenea si copilului. Pentru pastrav am facut un amestec din unt cu usturoi(la pachete de 100gr se gaseste), am adaugat ghimbir si rozmarin si un pic de marar si
but hello, ladies! sau ca sa sune mai neaos, ce face feteleeeee?? am bagat aseara la matz niste pastrav, asa ca despre pastrav o sa scriu azi, la care ii nevoie de: pastrav, evident, 3 rosii, capere, faina, pesmet, unt, sare si piper. o data am taiat
O mancare usoara si care nu necesita timp stat prin bucatarie. E aproape un fel "semi-preparat". Se cumpara pastravul gata eviscerat - sau in orice caz, eu asa l-am luat fiindca nu m-as incumeta sa fac aceasta operatiune - se spala, se da cu mirodenii, pi