Pastrav cu usturoi si ceapa verde

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Se spala bine pestele si se sterge prin tamponare cu prosoape de hartie. Se asaza pe o farfurie termorezistenta, cu marginile putin ridicate. Se pun 2 felii de ghimbir in cavitatea sa.
- Se amesteca, intr-un castronel, sosul de fasole neagra cu zahar, suc de lamaie si vin de orez. Se unge pestele cu mixtura obtinuta, in interior si pe exterior.
- Se gateste pestele in aburi, intr-un wok, timp de 6-8 minute, pana ce pestele este facut. Se incinge uleiul intr-o craticioara, la foc iute, pana ce incepe sa fumege.
- Se presara pestele cu ceapa verde. Se toarna uleiul peste el. Uleiul fierbinte va gati partial ceapa verde, ridicandu-i aroma si gustul.
- Se stropeste pestele cu sos de soia. Inainte de a il servi, se ia cu o lingura putin sos si stropeste pestele in interior. Se serveste imediat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Și usturoiul?
anonymous
SUPERRRRRRRRRRRR
Punctează această reţetă