Se spala bine pestele si se sterge prin tamponare cu prosoape de hartie. Se asaza pe o farfurie termorezistenta, cu marginile putin ridicate. Se pun 2 felii de ghimbir in cavitatea sa.
Se amesteca, intr-un castronel, sosul de fasole neagra cu zahar, suc de lamaie si vin de orez. Se unge pestele cu mixtura obtinuta, in interior si pe exterior.
Se gateste pestele in aburi, intr-un wok, timp de 6-8 minute, pana ce pestele este facut. Se incinge uleiul intr-o craticioara, la foc iute, pana ce incepe sa fumege.
Se presara pestele cu ceapa verde. Se toarna uleiul peste el. Uleiul fierbinte va gati partial ceapa verde, ridicandu-i aroma si gustul.
Se stropeste pestele cu sos de soia. Inainte de a il servi, se ia cu o lingura putin sos si stropeste pestele in interior. Se serveste imediat.
Comentarii:
Și usturoiul?
SUPERRRRRRRRRRRR