Pastrav in bacon
Ingrediente
3
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.
- Cu acest amestec ungem pastravii. Ungem si la interior.
- Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la cap pana la coada. Punem intr-o tava unsa cu putin ulei, turnam vinul si dam la cuptor pana se rumeneste.Se servesc cu cartofi natur, marar verde si lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
J
John_,
29/09/2018
O alta mare prostie culinara. E la bunul simt: se foloseste doar FILE de peste! Cat o fi el de pastrav tot are oase. Cum il servesti, cum separi oasele de bacon, astfel incat sa nu devii ridicol la o masa? Probabil Miha inghite oasele la gramada cu baconul.