Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.
Cu acest amestec ungem pastravii. Ungem si la interior.
Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la cap pana la coada. Punem intr-o tava unsa cu putin ulei, turnam vinul si dam la cuptor pana se rumeneste.Se servesc cu cartofi natur, marar verde si lamaie.
O alta mare prostie culinara. E la bunul simt: se foloseste doar FILE de peste! Cat o fi el de pastrav tot are oase. Cum il servesti, cum separi oasele de bacon, astfel incat sa nu devii ridicol la o masa? Probabil Miha inghite oasele la gramada cu baconul.
Comentarii:
O alta mare prostie culinara. E la bunul simt: se foloseste doar FILE de peste! Cat o fi el de pastrav tot are oase. Cum il servesti, cum separi oasele de bacon, astfel incat sa nu devii ridicol la o masa? Probabil Miha inghite oasele la gramada cu baconul.
Cred ca va fi excelent , numai sa gasesc patravi
Super
Voi pregati acest pastrav pentru seara de revelion