Petitchef

Retete cu parmezan - pagina 16

368 rețete
Rețetă Salata de varza creata cu file de somon

Salata de varza creata cu file de somon

(3 voturi), (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 kg varza creata (capatani mici) sare 4 cepe verzi 250 g file de somon taiat felii i subtiri 4 lingurite otet (din vin alb) 6 lingurite ulei de...
Rețetă Risotto cu rosii, busuioc si ricotta

Risotto cu rosii, busuioc si ricotta

(1 vot), (1)
Felul principal Foarte ușor 35 min 891 kcal
Ingrediente: 4 cani supa pui, 2 linguri ulei masline extravirgin, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 2 cani orez pentru risotto, 1 cana vin alb sec, 2 rosii, ¼ cana...
Rețetă Quinoa cu vinete si parmezan

Quinoa cu vinete si parmezan

Felul principal Ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: 170 g quinoa fiarta 1 ceapa medie, tocata 1 vanata mare (4-500 g), taiata cuburi 3 catei de usturoi Busuioc proaspat 800 g sos de rosii 1 lingura...
Rețetă Paste cu carnati si rapini

Paste cu carnati si rapini

Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 2 cani supa pui, 2 linguri ulei masline, 400 g carnat italian feliat, 2 catei usturoi, ½ lingurita nucsoara macinata, 350 g rapini, 350 g paste...
Rețetă Ardei umpluti cu feta la cuptor

Ardei umpluti cu feta la cuptor

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 4 ardei kapia, 40 g unt, 350 g ciuperci, 3 linguri ulei masline, 4 linguri chivas tocat, 100 g branza feta, 50 g pesmet, 25 g parmezan.
Rețetă Foietaj cu rosii si branza

Foietaj cu rosii si branza

Aperitiv Foarte ușor 25 min 15 min
Ingrediente: 1 kg foietaj 50 g parmezan ras 40 g patrunjel 200 g branza feta 2 cutii almette cu smantana 2 catei usturoi zdrobiti 8 linguri ulei masline 30...
Rețetă Paste in sos de busuioc

Paste in sos de busuioc

Felul principal Foarte ușor 1 h 5 m 118 kcal
Ingrediente: 1 cana de patrunjel taiat marunt 1 cana de busuioc taiat marunt 30 ml otet 1/4 cana de parmezan 2 catei de usturoi, tocati marunt 2 linguri de...
Rețetă Cosulete de parmezan umplute cu salata boeuf

Cosulete de parmezan umplute cu salata boeuf

(19 voturi), (4) , (10)
Cosuletele de parmezan, le putem umple cu ce vrem noi, pilaf de orez, salata... Incalzim bine tigaia de prajit, taiem o forma rotunda de hirtie de copt, pe care punem parmezan ras si-l lasam la foc potrivit sa se topeasca, atentie sa nu se coloreze p
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează