Oua florentine
Ingrediente
4
Pentru sosul florentin:
Rețete inrudite
Ouă en cocotte cu brânză de capră și roșii uscate la air fryer!
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Pentru sosul florentin se decongeleaza, scurge si toaca spanacul.
- Se mixeaza apoi intr-un blender impreuna cu restul ingredientelor pana este omogen si fin. Se toarna intr-o craticioara si se da in clocot.
- Pentru oua se amesteca intr-un bol pesmetul, parmezanul, oregano-ul si rozmarinul. Oulae se bat si se prajeste o omleta in unt topit.
- O forma se unge cu unt si se asaza in ea omleta. Se unge cu sosul florentin si se presara deasupra amestecul de pesmet si ierburi.
- Se da la cuptorul preincalzit 5-10 minute.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!