Oua florentine

Oua florentine
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Pentru sosul florentin:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Ouă en cocotte cu brânză de capră și roșii uscate la air fryer!


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Pentru sosul florentin se decongeleaza, scurge si toaca spanacul.
  • Se mixeaza apoi intr-un blender impreuna cu restul ingredientelor pana este omogen si fin. Se toarna intr-o craticioara si se da in clocot.
  • Pentru oua se amesteca intr-un bol pesmetul, parmezanul, oregano-ul si rozmarinul. Oulae se bat si se prajeste o omleta in unt topit.
  • O forma se unge cu unt si se asaza in ea omleta. Se unge cu sosul florentin si se presara deasupra amestecul de pesmet si ierburi.
  • Se da la cuptorul preincalzit 5-10 minute.


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+