Petitchef

Quinoa cu vinete si parmezan

-

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius si ungeti o tava cu ulei.
  • Umpleti un bol mare cu apa, adaugati o lingurita de sare si amestecati pana se dizolva complet.Puneti cuburile de vanata in apa si lasati-le 20 minute sa iasa gustul amar.Scurgeti cuburile de vanata si stergeti-le de apa.
  • Incalziti uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Adaugati usturoiul, ceapa si sare si lasati sa se inmoaie cateva minute, sau pana cand ceapa devine translucida.Adaugati vanata si lasati 10 minute, amestecand des pentru a nu se lipi.Adaugati sosul de rosii, o parte din frunzele de busuiuc si sare.Dati focul mic, acoperiti si lasati pe foc aprox 25-30 min.
  • Intre timp, in alta tigaie, la foc mediu,fierbeti quinoa impreuna cu chilli si piperul.Cand este gata,intr-un bol mare amestecati quinoa cu sosul de mai sus si cu o treime din cantitatea de parmezan.
  • Restul de parmezan presarati-l deasupra.Bagati la cuptor 25-30 minute.Dupa ce scoateti de la cuptor, puneti frunze de busuioc deasupra si lasati 10 minute inainte de a servi.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Toast cu pesto si parmezan
Toast cu pesto si parmezan
12 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
2 porții
2 h 5 m
Ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează