Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius si ungeti o tava cu ulei.
Umpleti un bol mare cu apa, adaugati o lingurita de sare si amestecati pana se dizolva complet.Puneti cuburile de vanata in apa si lasati-le 20 minute sa iasa gustul amar.Scurgeti cuburile de vanata si stergeti-le de apa.
Incalziti uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Adaugati usturoiul, ceapa si sare si lasati sa se inmoaie cateva minute, sau pana cand ceapa devine translucida.Adaugati vanata si lasati 10 minute, amestecand des pentru a nu se lipi.Adaugati sosul de rosii, o parte din frunzele de busuiuc si sare.Dati focul mic, acoperiti si lasati pe foc aprox 25-30 min.
Intre timp, in alta tigaie, la foc mediu,fierbeti quinoa impreuna cu chilli si piperul.Cand este gata,intr-un bol mare amestecati quinoa cu sosul de mai sus si cu o treime din cantitatea de parmezan.
Restul de parmezan presarati-l deasupra.Bagati la cuptor 25-30 minute.Dupa ce scoateti de la cuptor, puneti frunze de busuioc deasupra si lasati 10 minute inainte de a servi.