Chipsuri de parmezan cu plante aromatice si condimente
O alternativa excelenta la chipurile din comert! Nu este nevoie sa le sarati, parmezanul este deja.
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Chipsuri de dovlecel air fryer
-
Risotto cu cârnați 'nduja, preparatul perfect pentru iubitorii de condimente!
-
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
-
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
Preparare
Preparare5 min
Gătire7 min
Aranjati mici gramezi de parmezan ras pe o foaie de copt, aplatizand putin pentru a forma o forma rotunda.
Condimentati cu ierburi sau condimente: noi am folosit piper, ierburi de Provence, oregano și Pudra ardei d'Espelette
Coaceti timp de 7 minute la 190° C, apoi lasati sa se raceasca, astfel incat parmezanul sa se intareasca.
Gata!
Observații
Gatirea: Fii cu ochii pe cuptorul tau pentru a evita arderea chipsurilor. Ar trebui sa fie doar aurii!
Stocare: Din pacate, aceste chipsuri nu vor dura mai mult de o zi. Nu uitati sa le puneti intr-o cutie etansa, dar este mai bine sa le consumati in aceeasi zi!
Condimentare: fii original si condimenteaza-le dupa cum consideri potrivit. Sunt permise toate aromele, platele aromatice sau condimentele la alegere. Parmezanul merge foarte bine cu cimbrul si alte ierburi provensale.
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!