Chipsuri de parmezan cu plante aromatice si condimente

Aperitiv
8 porții
Foarte ușor
12 min

O alternativa excelenta la chipurile din comert! Nu este nevoie sa le sarati, parmezanul este deja.


Ingrediente

8

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire7 min

Observații

Gatirea: Fii cu ochii pe cuptorul tau pentru a evita arderea chipsurilor. Ar trebui sa fie doar aurii!

Stocare: Din pacate, aceste chipsuri nu vor dura mai mult de o zi. Nu uitati sa le puneti intr-o cutie etansa, dar este mai bine sa le consumati in aceeasi zi!

Condimentare: fii original si condimenteaza-le dupa cum consideri potrivit. Sunt permise toate aromele, platele aromatice sau condimentele la alegere. Parmezanul merge foarte bine cu cimbrul si alte ierburi provensale.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+