Chipsuri de dovlecel air fryer

Aperitiv
2 porții
Foarte ușor
18 min

Iată un mod delicios de a vă bucura de chips-uri de dovlecel în friteuza cu aer! Preparate în cel mai scurt timp, aceste chipsuri sunt perfecte ca și gustare sănătoasă sau ca acompaniament la felurile tale preferate :-) Cu textura lor crocantă, aceste chipsuri de dovlecel sunt o alternativă gustoasă la chipsurile tradiționale . Urmați rețeta noastră rapidă de mai jos:


Ingrediente

2

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire8 min

Observații

Ce sos se potrivește cu chipsurile de dovlecei?
Ne place să le mâncăm cu un sos pesto roșu sau cu un sos de iaurt!

Cum se păstrează chipsurile de dovlecel?
Le puteți păstra într-un recipient ermetic într-un loc răcoros timp de până la 2 zile. Dacă se vor înmuia, le puteți reîncălzi puțin la cuptor sau în friteuza cu aer.

Putem congela chipsurile de dovlecel?
Da, nicio problema!

Cum se consumă chipsurile de dovlecel? Reci sau fierbinți?
Le puteți mânca reci sau calde.

Cum să reîncălziți chipsurile de dovlecel?
Le puteți reîncălzi la cuptor pentru 5 minute la 180°C sau 3 minute în friteuza cu aer la 180°C.

Cum să faceți chipsuri de dovlecel coapte?
Le puteți găti timp de 10 până la 15 minute la cuptor la 200°C, întorcându-le regulat.


Echipamente de gătit

friteuza cu aer

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+