Paste cu usturoi si busuioc

Paste cu usturoi si busuioc
Felul principal
5 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

5

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paste cu pui si gorgonzola


Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • Incalziti uleiul intr-un vas in care sa intre pastele preparate. Puneti vas usturoiul si sunca si rumeniti pana capata usturoiul o culoare galben-aurie.
  • Adaugati rosiile, sarea, piperul si fierbeti in vasul acoperit 15 minute. Scurgeti pastele de apa in care au fiert si adaugati sosul.
  • Adaugati busuiocul si amestecati usor cu o spatula. Daca vi se par uscate pastele, adaugati din apa in care ati fiert pastele. Se servesc cu parmezan deasupra.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+