Ingrediente: Blat : 6 oua 6linguri de zahar 6 linguri de faina esenta un praf de sare Decorare : un ciorchin mare struguri fara samburi (chis-mis) 10 prune o...
Ingrediente: 200 g unt 3 oua 3 linguri smantana faina gem de prune zahar pudra esenta de vanilie esenta de rom miez de nuca 2 pliculete de ness 1 plic praf de...
Ingrediente: 2 pahare cu apa 8 linguri de ulei 1 plic zahar vanilat, esenta de vanilie 100 g nuci maruntite foarte fin 6 linguri de miere 5 linguri de gem de...
Ingrediente: 200 gr untura de porc (cam 4 linguri) sau osinza 460 gr faina alba - recomand Baneasa 000 2 pliculete praf de copt 2 linguri otet 9-10 linguri apa...
Prajiturile cu foi de casa sunt un rasfat culinar si le puteti pregati pentru orice ocazie de sarbatoare sau cand va e pofta de ceva bun, facut in casa.
Ingrediente: 300 g zahar 100 g ulei 600 g faina + 1 lingura 2 linguri pudra de cacao 300 ml apa 4 linguri gem acrisor (de caise sau de visine, de capsuni,...
Ingrediente: Pentru blat: 250- 300 g biscuiti 50 g alune sau nuci -100 g unt moale esenta de rom 1 lingurita scortisoara 1 lingura cacao 2 linguri zahar farin...
Ingrediente: Pentru blat: 3 galbenusuri, 150 g unt , 3 linguri zahar farin , coaja rasa de lamaie, 2 linguri zeama de lamaie, 1 lingurita praf de copt, esenta...
Ingrediente: Tava aprox 40X26. 55g faina de grau 70g faina de secara obtinuta din fulgi de secara macinati 4-5 lg miere 6 oua 1 lingura visinata, afinata sau...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.