Ingrediente: o pulpa din spate de miel ( se da la o parte grasimea vizibila si se dezoseaza) sare piper boabe 4 linguri cu pasta de rosii apa putin cimbru 2...
Ingrediente: 1 pulpa de miel de 2 - kg 6-7 catei mari usturoi 1 pahar mare vin alb 1 cana de apa cca 50 ml ulei de masline/floarea soarelui. 2-3 crengute...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: o bucata pulpa de miel 1 legatura usturoi verde un pahar vin rosu 3 linguri ulei de masline 2-3 frunze de dafin cativa fulgi de ardei iute sare si...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 1.750 kg carne de miel 1.250 kg cartofi 3-4 dinti usturoi 150 ml ulei de masline patrunjel sare, piper 1 cupa de coniac 10 g margarina salata...
Ingrediente: O jumatate de miel cu gat si pulpa superioara Organele de la un miel intreg 300 g ficat de pasare 4 oua 2 cepe 5 catei mari de usturoi 1 legatura...
Ingrediente: o pulpa de miel 500 g ficat de miel 3 catei de usturoi pentru impanat pulpa de miel inainte de a fi fripta la grill sau la gratar Pentru marinata...
Ingrediente: Pentru marinada: coaste de miel 2 lg mustar usturoi rozmarin 2 lg ulei de masline sare, piper 1/2 cana vin Pentru tava: 1 lg ulei de masline o...
Ingrediente: 700 g pulpa de miel cu os doi cartofi mari 2 morcovi 3 rosii micute 2 pahare vin alb sare piper -cimbru 3 felii de slanina 6 catei usturoi ulei