Ingrediente: INGREDIENTE: Pentru blatul alb: * 5 oua * 5 linguri de zahar * 5 linguri de faina * 5 linguri ulei * un praf de sare Pentru blatul de cacao: * 5...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: 250 g faina, 250 g zahar, 200 g unt, 4 oua, 6 linguri cacao, 250 g iaurt natural, un praf de copt, o priza de sare, pentru crema: 250 g crema de...
Ingrediente: Foi: 9 oua 9 lg zahar 9 lg faina esenta de vanilie Crema: 4 oua 400 g zahar 4 lg apa 1 pac margarina rama 100 gr cacao 2 esente rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: 300 g unt 100 g cacao 6 oua 12 linguri zahar 2 linguri rom 2 linguri zahar vanilat 100 g nuci 100 g coaja de portocala zaharisita 150 g de visine...
Ingrediente: blat: 3 oua 75 g zahar 75 g faina 100 g ciocolata o lingurita praf copt 50 g unt un praf de sare crema: 200 g smantana 4-5 linguri zahar 150 g...
Ingrediente: Blat: 8 oua 8 lg zahar 7 lg faina 7 lg cacao 2 lg ulei 2 lg apa Crema: 4 oua 180 g de zahar 3 lg. cacao 250 g unt Sirop: 150 ml zahar 150 apa 2...
Ingrediente: – 4 galbenusuri sau, 2 oua întregi, 140 g zahar, 200 g unt, 50 g cacao sau 100 g ciocolata de menaj, o lingura rom, un pachetel cu zahar vanilat, 4...
Ingrediente: ciocolata neagra 50% – 70% cacao 100 ml sirop de menta 110 ml lapte 110 ml frisca lichida 2 galbenuse 50-70 gr zahar 15 g amidon 5 g gelatina...
Reteta Crema de cacao cu gelatina I
Reteta Crema de ciocolata cu gelatina I
Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g