Ingrediente: 500 gr carne de pui ( am folosit aripioare si spate ) 1 morcov 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce Putin ulei ( 2-3 linguri ) 200 ml smantana 1...
Ingrediente: 500 g ciuperci mici 500 g carne de pui 1 ardei rosu 1 ceapa mare 2 morcovi 3 catei de usturoi patrunjel verde 100 g. taitei 100 g. smantana 2...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 gr. de carne de pui spalata (piept si spate) 2 cepe curatate si spalate 2-3 morcovi mari curatati si spalati o jumatate de ardei rosu curatat...
Ingrediente: 500 g pipote de pui 2 morcovi 1 pastarnac o radacina mica de patrunjel telina o ceapa 3-4 catei de usturoi 2-3 linguri ulei 300 ml smantana 2...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: aripioare de pui cca 8-9 aripi - 2 -3 cepe - 3 morcovi -verdeata - 1-2 ardei grasi de preferinta rosii dar avut - delikat - 200 ml smantana...
Ingrediente: 7 pulpe de pui fara spate 4 morcovi 2 radacini patunjel 1 ardei gras (rosu) 4 galbenusuri de ou 300 g. smantana 3-4 catei de usturoi foi de dafin...
Ingrediente: 700 g carne de pui 3 morcovi mijlocii 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 ceapa 1/2 pahar de orez 1 zeama stoarsa de la o lamaie 3 galbenusuri...
Ingrediente: o radacina de telina mare,sau o telina de petiol 1 kg cartofi o ceapa 100 g unt sau ulei, sare,piper 2 litrii de apa concentrat de pui,sau...