Ingrediente: 400 g fasole alba ( lasata la inmuiat de seara pana a 2 a zi) 1 ciolan afumat dezosat 2 cepe 4 morcovi 3 teline mici 2 pastarnaci 2o boabe piper...
Ingrediente: 400-500 g pulpa porc 5 morcovi, un pastarnac, o bucata mica de telina 2 cepe 200 g smantana 2 oua intregi ( mai mici) sau unul mare 2 linguri...
Ingrediente: un ciolan afumat mare doi morcovi o ceapa mare o telina mica o conserva de cubulete de rosii in bulion 4-5 cartofi tarhon in otet sare si piper...
Ingrediente: costita afumata sau ciolan afumat 1 ceapa (poate fi verde) 1 morcov mai mare 1 kg cartofi noi sare, piper tarhon in otet si proaspat smantana
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 kg de cartofi 2 morcovi potriviti 2 radacina patrunjel o telina mica o ceapa 200 g afumatura la alegere sare,piper,boia dulce 3- 4 foi de dafin...
Ingrediente: 500 gr carne de pui ( am folosit aripioare si spate ) 1 morcov 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce Putin ulei ( 2-3 linguri ) 200 ml smantana 1...
Ingrediente: -cap de miel,gat,restul oaselor ce cad de la transarea mielului 3 morcovi mari rasi 1 pastranac ras 1 radacina de patrunjel rasa 1 radacina de...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: fasole boabe (mai mare) 300g amestec chinezesc de legume (muguri de bambus, urechi de lemn ciuperci, ardei gras, morcovi, varza...) pasta de...