Ingrediente: 4 cani de faina 1 cub de drojdie o mana de zahar 1/2 kg unt 1/2 cana de lapte cateva galbenusuri 1 praf de copt sare scortisoara mac nuca mere...
Ingrediente: un piept de pui taiat ca pentru snitele 100 g. fulgi de porumb 2 oua 1 lingura boia ardei dulce sare piper 2 linguri faina 50 ~70 g cascaval 1...
Ingrediente: 500 g piept de curcan 2-3 linguri mustar 200 g branza telemea 100 g cascaval 80 g masline negre fara samburi 1/2 ardei gras rosu 1 fir carnati...
Ingrediente: 1 kg biscuiti tari esenta de vanilie 200 g margarina 100 g nuca de cocos 2-3 lingurite de rom 3-4 linguri cacao 100 g migdale 200 g nuci 1 praf de...
Ingrediente: 800 g carne tocata amestec vita si porc, 4 oua, usturoi, 4 lg faina de grau, sare, piper, masline negre si verzi , jumatate de ardel gras,...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 500 g piept de pui macinat 1 ou o ceapa 100 g smantana 150 g cascaval branza topita cu sunca 1 ardei rosu mic 3 felii de sunca de praga optional...
Ingrediente: 3 lingurite cu miere 4 linguri ulei un varf de cutit de bicarbonat 1 pahar mare de sifon 400 g faina sare gem 2 pliculete zahar vanilat 200 g nuci...
Ingrediente: 600 g faina alba. 200 g unt. 2 oua. coaja rasa de la o lamaie. zeama stoarsa de la o lamaie. 1 lingura esenta de rom. 1 cubulet de drojdie...
Ingrediente: 280 g sunca praga 350 g branza vaci 1 kg spanac proaspat 4 oua o legatura marar o legatura ceapa verde o legatura usturoi verde 3 linguri faina...
Ingrediente: Pentru rulada de curcan 400 g pipet de curcan sare si piper 1 lingurita thym maruntit 250 g piure de castane 200 ml vin alb Pentru piureul de...
Ingrediente: 100 ml ulei - 500 ml lapte - 5 oua - 1 lingurita rasa sare. Pentru umplutura de branza: - 300 g branza proaspata de vaci - 200 g telemea - 1...
Ingrediente: 600 g faina alba. 150 g unt sau margarina maestro 2 oua coaja rasa de la o lamaie zeama stoarsa de la o lamaie 1 lingura esenta de rom 1 cubulet...