Rulada verde
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Rulada portugheza cu portocale
-
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
-
Pâté berrichon - ruladă de paște
-
Mille feuille somon si mar verde
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Se fierbe spanacul in apa clocotita cu sare cam 5 min,se scurge si se toaca marunt.Se toaca mararul,ceapa si usturoiul verde.
- Se amesteca spanacul cu ceapa,usturoiul,mararul,se adauga un ou intreg batut,faina,sare,piper si trei albusuri batute spuma.Compozitia se intinde intr-o tava tapetata cu hartie ce copt.Se introduce la cuptor pentru 15 min.
- Se amesteca branza cu cele trei galbenusuri,sare,piper.Foaia de spanac se scoate pe folie si se ruleaza cu tot cu folie,apoi se lasa sa se raceasca.Se desface foaia de spanac , se unge cu compozitia de branza,se adauga feliile de sunca si se ruleaza.Se da la rece ,apoi se taie felii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!