Rulada de spanac cu sunca si branza

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Spanacul decongelat si scurs de apa se amesteca cu oul, pesmetul, sare si piper si se intinde in tava pe hartie de copt. Deasupra se presara cascavalul ras si se da la cuptor pana cand se topeste cascavalul.
- Se lasa la racit, dupa care se aseaza feliile de sunca, iar apoi amestecul de Almette si branza feta. Se ruleaza strans si se impacheteaza in folie de aluminiu. Se tine la rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
vegetarianu
Băgamiaș pula-n șunca voastră !!!
I
isuciu
Usor de pregatit si f gustoasa!
anonymous
LA MULȚI ANI!
2017 să fie cu sănătate și spor la gătit, bucate bune
Cu drag
Teodora
anonymous
SIMPLU,ELEGANT,FESTIV.
anonymous
Este foarte f buna
Punctează această reţetă