Intr-o cratita mica se amesteca faina cu uleiul pana se formeaza o pasta, apoi, exact ca la ecler se adauga laptele fierbinte si se pune la foc pana ce se omogenizeaza, apoximativ 10 min, formandu-se o bila din aluat.Se despart ouale, galbenusurile de albusuri si acestea din urma se bat spuma tare.
Se lasa aluatul sa se raceasca cateva minute si apoi se amesteca pe rand galbenusurile, sarea si spuma de albusuri insa aceasta se amesteca cu gija de jos in sus pentru a nu se lasa.
Pe tava de la cuptor se pune hartie de copt si apoi se intinde compozitia pe toata tava. Se da la cuptor pentru 15 min insa trebuie sa verificam sa nu se arda. Intr-un castron se prepara umplutura de branza din telemeaua data pe razatoare, branza de vaci si mararul tocat marunt.
Cand foaia este coapta, se ia un prosop de bucatarie si se uda cu apa rece, se stoarce foarte bine si pe el punem foaia de rulada insa sa avem grija ca aceasta sa fie cu partea de jos, cea care a stat in tava, pe prosop si nu invers pentru ca altfel se lipeste. Rulam foaia in prosop si lasam pentru 10 min, iar apoi umplem rulada cu crema de branza.
Comentarii:
Lipseste faina din ingrediente.....atentie mare!