Petitchef

RULADA CU CREMA DE BRANZA

Antreuri
4 porții
15 min
25 min
Ușor

Ingrediente

4

Crema:

Preparare

  • 1.Separam ouale si batem albusurile spuma cu un praf de sare.

    Mixam galbenusurile cu apa fierbinte adaugata in fir subtire.

    Amestecam faina cu amidonul si praful de copt si o adaugam in amestecul de galbenusuri, alternand cu untul topit.

    Adaugam apoi boiaua si pasta de tomate iar la final spuma, amestecand usor.

    Turnam aluatul in tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt.

    Dam la cuptor la foc potrivit 10-15 minute, apoi testam cu scobitoarea.

    Scoatem blatul din cuptor si il rasturnam pe un prosop umed ( peste care am pus deasemenea hartie de copt);rulam blatul in prosop si il lasam asa pana amestecam crema de branza- astfel incat rulada isi va lua forma, si nu se va rupe!
    Pentru umplutura amestecam crema de branza (eu am folositAlmette) cu mararul taiat marunt, branza feta, barnzica de vaci si ceapa. Potrivim de sare si piper si omogenizam.

    Desfacem blatul din prosop si il lasam sa se raceasca de tot.

    Ungem blatul rece cu crema de branza si rulam cat putem de strans.

    Invelim rulada in folie alimentara si dam la frigider peste noapte.

    A doua zi portionam rulada, in felii mai groase.
    Reteta e preluata de pe Bucataras.ro, dar daca nu ma insel am mai vazut acum ceva timp si pe blogul Sara&Micky...


Poze

RULADA CU CREMA DE BRANZA
RULADA CU CREMA DE BRANZA - poza 2
RULADA CU CREMA DE BRANZA - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

01/12/2013

Bun!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
silvia_l2013
silvia_l2013, 20/04/2015

Osa incerc si eu cred ca este f. buna!

(0) (0) Abuz
25/09/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
09/07/2013

Sper sa fie buna!

(1) (0) Abuz
01/07/2013

Buna di tat!

(0) (0) Abuz
31/01/2013

Buna de tot,,

(1) (0) Abuz
13/01/2013

Buna

(1) (0) Abuz
17/08/2011

Cautam de mult o rulada aperitiv si urmeaza sa o incerc.

(0) (0) Abuz
17/08/2011

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează