Rulada cu crema de branza
Ingrediente
4
Crema:
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- 1.Separam ouale si batem albusurile spuma cu un praf de sare.
Mixam galbenusurile cu apa fierbinte adaugata in fir subtire.
Amestecam faina cu amidonul si praful de copt si o adaugam in amestecul de galbenusuri, alternand cu untul topit.
Adaugam apoi boiaua si pasta de tomate iar la final spuma, amestecand usor.
Turnam aluatul in tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor la foc potrivit 10-15 minute, apoi testam cu scobitoarea.
Scoatem blatul din cuptor si il rasturnam pe un prosop umed ( peste care am pus deasemenea hartie de copt);rulam blatul in prosop si il lasam asa pana amestecam crema de branza- astfel incat rulada isi va lua forma, si nu se va rupe!
Pentru umplutura amestecam crema de branza (eu am folositAlmette) cu mararul taiat marunt, branza feta, barnzica de vaci si ceapa. Potrivim de sare si piper si omogenizam.
Desfacem blatul din prosop si il lasam sa se raceasca de tot.
Ungem blatul rece cu crema de branza si rulam cat putem de strans.
Invelim rulada in folie alimentara si dam la frigider peste noapte.
A doua zi portionam rulada, in felii mai groase.
Reteta e preluata de pe Bucataras.ro, dar daca nu ma insel am mai vazut acum ceva timp si pe blogul Sara&Micky...
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bun!
am gătit această rețetă

silvia_l2013
Osa incerc si eu cred ca este f. buna!
anonymous
Foarte buna
anonymous
Sper sa fie buna!
anonymous
Buna di tat!
anonymous
Buna de tot,,
anonymous
Buna
anonymous
Cautam de mult o rulada aperitiv si urmeaza sa o incerc.
anonymous
Excelent
Punctează această reţetă