Ingrediente: Blat: 4 oua 4 linguri de faina ( 150 g ) 8 linguri de zahar ( 200 g ) 20 g cacao 30 g unt topit Crema: 2 oua intregi 200 g zahar 200 g unt 20 g...
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 5 linguri zahar 5 linguri apa 3 linguri pline cu faina 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu sau 1 lingurita rasa praf de copt 1...
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 100 g zahar 60 g faina 20 g cacao 1 praf de copt Pentru crema: 5 oua 100 g zahar 200 g unt 200 g ciocolata 100 g nuci, alune sau...
Ingrediente: Blat: 8 galbenusuri 100 g zahar 1 praf sare 5 albusuri 80 g faina 20 g amidon 40 g cacao 50 g ciocolata maruntita Crocant de fistic: 75 g zahar...
Ingrediente: Blat: 4 oua 150 g faina 150 zahar 2 linguri cacao Crema: 250 ml lapte 25 g amidon 1 lingura zahar 25 g ciocolata alba 70 g unt 40 g zahar pudra
Ingrediente: aluat: 400 g faina 240 gr unt 2 lingurite bicarbonat de sodiu 2 linguri zahar praf 2 linguri cacao 2 galbenusuri ou 200 ml smantana crema : 1 kg...
Ingrediente: Foaie 4 oua 4 lg zahar 3 lg faina o lg cacao 1/2 plic zahar vanilat bourbon Crema 125 g mascarpone 125 g frisca 100 g zahar pudra 1/2 plic zahar...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: 3 oua 3 linguri de zahar 2 linguri faina 1 pachet zahar vanilat 2 linguri cacao Pentru crema: 150 g unt 80 g zahar pudra 1-2 linguri de rom Pentru...