Cantitatile date sunt de ajuns pentru a obtine 2 rulade 400 g faina,240 g margarina ,2 lingurite de bicarbonat ,2 linguri zahar pudra , 2 galbenusuri de ou , 2 linguri cacao ,si 200 ml smantana amestecam bine pana la omogenizare si obtinem un aluat pe care il vom imparti in 2 parti egale.
Intindem o parte si tapetam o forma de chec cu el in asa fel incat sa ajunga aluatul sa acoperim si umplutura .Procedam la fel si cu a doua parte a aluatului. Acestea fiind facute ne apucam de umplutura. Intr-un vas punem cele 8 albusuri de ou si cele 2 albusuri ramase de la aluat si le batem spuma . Separat punem 1 kg branza ,8 galbenusuri , 400 g zahar pudra , 6 linguri gris , 2 plicuri zahar vanilat si coaja razuita de la 1 lamaie si amestecam bine pana se omogenizeaza totul.
La aceasta compozitie adaugam albusurile de ou batute spuma si amestecam pana la omogenizare. Aceasta crema o turnam in formele de chec in care am asezat deja aluatul intins , si acoperim crema cu restul de aluat dupa care dam formele la cuptor .Cuptorul va fi incalzit in prealabil.
Se tine pana foaia de deasupra este coapta . Dupa ce a copt ,lasam la racit , scoatem ruladele din forma si glazuram cu ciocolata de menaj topita la aburi in care vom pune si putin unt . Se lasa la racit pana se prinde glazura , apoi se poate servi.