Ei, da, stiu, e netul plin de prajitura din asta, dar am zis, why not ? hai sa o incerc si eu! Si pe bune ca nu-mi pare rau! Eu as numi-o mai degraba Prajitura harnica.Toata lucratura la ea nu dureaza mai mult de 20 de minute (mai dureaza coptul ei vreo
Am facut-o de ziua tatalui meu, si a fost foarte apreciata in primul rand pentru ca avea miere si foarte putin zahar, la masa fiind vreo 3 persoane cu diabet si una care mereu vrea sa mai slabeasca (nu eu, nu eu :)) ). Asadar pentru o tava de aragaz
Sunt cateva persoane, in special o prietena foarte draga mie, care asteapta cu nerabdare sa postez aceasta reteta, asa ca m-am pus pe treaba!
Si un mic pont pentru cei care vor sa gateasca aceasta prajiura: dragilor, daca aveti opt prieteni invitati la c
Ingrediente Blat(Pt foi coapte pe dosul t?vii) 300 gr faina 150 gr margarina sau unt 1 ou 1 lingurita de amoniac stins cu zeama de lamaie 5 linguri lapte caldut Pt Blatul de pandispan 4 oua 4 linguri apa 8 linguri zahar 8 lin
Re?eta acestei pr?jituri am copiat-o în caiet în urm? cu ceva timp (atunci nu aveam blogul culinar), fiind atras? de aspectul delicios, ?i cunoscând pr?jitura din cofet?rii mi-am propus s? o prepar ?i eu. De atunci au trecut câ?iva ani, abia acum venindu-
O pr?jitur? pentru toate mamele ?i femeile din lume ! La mul?i ani de 8 Martie! Ingrediente pentru blat: - 8 ou? - 200 g zah?r - 150 g f?in? - 30 g cacao - 60 ml ulei - 1/2 plic praf de copt Dr. Otker Ingrediente pentru c
Spre rusinea mea, trebuie sa recunosc ca pana acum 2 zile nu am facut niciodata prajitura cu morcov. Nu stiu de ce. Nu am nici un motiv, nici o scuza. Mai ales avand in vedere ca I absolutely love it! Dar gata! Rusinea mea a luat sfarsit acum 2 zile, cand
vine sezonul fructelor proaspete si eu nu le-am terminat pe cele din congelator. asa ca am scos o punguta cu 250 gr. de zmeura si am facut rapid "un dulce". blatul este cel pe care il fac mereu la rulada (doar ca de data aceasta nu a mai fos
V-i s-a intamplat sa aveti ceva mere care vezi ca au inceput sa se paleasca? Bine mi-e asta m-i s-a intamplat, si ce sa fac cu ele? Nu vru-iam sa fac ceva care sa contina multe grasimi deci vru-iam ceva simplu si bun, si am cautat prin cartile mele, si am
O prajiturica pe care eu,cand am facut-o prima oara,am zis:nu am papat prajitura mai buna decat asta niciodata:)))
Se face un blat obisnuit din 4 oua.
Blatul:
Se bat albusurile spuma cu 4 linguri zahar.Se adauga usor galbenusurile, unul cate u
Bine v-am regasit !Am revenit si vreau sa spun ca mi-a fost dor de voi,sper ca ati avut o saptamana frumoasa. Mai stiti prajitura ce am facut-o pentru sora mea...abia acum vin si cu reteta ,m-a inspirat prajitura de pe blogul Danezei ,i-am lasat ace
Aceasta prajitura am gasit-o prima data pe site-ul CULINAR.RO, de care eu sant indragostita, si recunosc aceasta public, este un site extraordinar de la care eu am invatat multe. Felicitari!!!!! SA STITI CA ACEASTA ESTE O LAUDA, UN COMPLIMENT!!! nu o
Inainte de S?rb?tori, în c?utare de noi re?ete pentru pr?jituri, am v?zut pe pagina "Buc?t?reselor vesele" pr?jitura "Vienetta". Mi-a atras aten?ia, ar?ta tare bine, cu mult? crem?, zah?r ars, mmmmmmm mi-am zis c? sigur papilele mele gustative vor fi î
by Alice albinutza
Weekendul ?sta care tocmai a trecut m-a apucat pr?jitureala. Eu care n-am nici o tangen?? cât de mic? cu aceast? ramur? a gastronomiei, adic? facerea de pr?jituri. So?ul meu ?i-a adus aminte de o re?et? de la mama de ac
Am postat cam multe dulciuri in ultima vreme, asa ca am sa ma opresc pentru o perioada si am sa revin la tigaile chinezesti, dar inainte de toate, va prezint prajiturica de catifea rosie. A fost o surpriza tare placuta si pentru mine si pentru cei ce au g
O fi ea uratica si ciufulita, dar are un gust nemaipomenit! Este vorba de simpla prajiturica cu orice fel de fructe dar care uneori se imbraca cu mantie delicioasa de migdale. Si pentru ca in aceasta perioada fructe mai potrivite ca prunele nu se gaseau,
Aceasta reteta "MINUNATA"
am facut-o de data acesta si cu capsuni si s-a dovedit a fii iarasi o ?bunatate?!
Sigura cusura a fost, capsunii?congelati?, nu mai arata atit de bine dupa coacre, dar gustul este foarte bun.
Cu siguranta o sa
RETETA AM LUAT-O DE PE BLOG-UL LISSEI: http://torturilelissei.blogspot.com/2009/06/prajitura-cu-branza-si-cacao.html . IN PLUS FATA DE RETETA AM PUS VISINE DIN COMPOT. INGREDIENTE BLAT: 5 OUA 15 LINGURI DE ZAHAR 15 LINGURI DE ULEI 15 LINGURI D
Ingrediente:
Crust?
1 can? biscuiti cacao zdrobiti
1 / 4 pahar unt
2 linguri de zah?r
1 / 4 linguri?? de pudr? de cacao
Crema
500 g branza dulce gen Philadelphia
1 can? de zah?r
3 ou?
100 g ciocolata menaj
2 linguri de frisca
1 can? sm
De S?rb?torile Pascale am preparat ?i aceste foi mereng umplute cu crem?. Prepararea foilor necesit? o îndemânare mai mare, dat fiind c? se zdrobesc u?or, fiind din bezea. De fapt nu prepararea lor, manevrarea lor dup? coacere ?i umplerea cu crem?. O s?
La provocarea Dulce Romanie, initiata de Mihaela in luna octombrie 2010, particip si eu in aceasta luna. Provocarea lunii februarie este gazduita de Miha Simiuc iar ingredientul principal este ciocolata. Asa ca, tot hoinarind pe net zilele as
AZI VA ATRAG ATENTIA CU PRAJITURA DANEZEI...FOARTE BUNA, DE MULTA VREME AM ZIS CA O FAC, AZI UITE CA IA VENIT RANDUL:) EU AM FACUT DOAR JUMATATE DE RETETA , CU UNELE MODIFICARI :) PENTRU RETETA ORIGINALA VA ROG SA-I VIZITATI BLOG-UL: www.daneza13.blogspot