Ingrediente:
Crust?
1 can? biscuiti cacao zdrobiti
1 / 4 pahar unt
2 linguri de zah?r
1 / 4 linguri?? de pudr? de cacao
Crema
500 g branza dulce gen Philadelphia
1 can? de zah?r
3 ou?
100 g ciocolata menaj
2 linguri de frisca
1 can? smântâna
sare
3 / 4 cana berea bruna(de exemplu, Guinness)
2 lingurite esenta de vanilie
Garnitur?
ciocolata demidulce
Mod de preparare:
Într-un vas mic, se amestec? biscuitii, untul, 2 linguri de zah?r, cacao pana cand biscuitii sunt bine umeziti. Se pune amestecul pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se pune crema de brânz? într-un castron mare si se bate cu un mixer setat la vitez? mic?. Incet se adaug? 1 can? de zah?r, apoi ou?le, unul la un moment dat. Se amesteca bine.
Se topeste ciocolata într-un cuptor cu microunde si se amesteca cu frisca . Apoi se toarna in amestecul de brânz?. Se adaug? smântân?, sare, bere, si vanilie; se amesteca bine. Se toarn? peste amestecul peste crusta. Se coace pr?jitur? cu brânz? timp de 45 de minute. Se raceste în frigider cel pu?in 4 ore.
Se tope?te ciocolata demidulce într-un castron mic folosind microundele (se amestec? la fiecare 20 de secunde, pân? când este pe deplin topita) si se decoreaza preajitura.
Comentarii:
Buna