Ingrediente: Blat: 4 oua 1 portocala 1 praf de copt 8 lg zahar 8 lg faina 150 g unt Crema: 600 ml lapte 7 lg faina 7 lg zahar 100 g unt zeama la o lamaie o...
Ingrediente: Blat: pentru o tava de 26cm/32 cm 6 oua 6 linguri zahar (180 gr) 3 linguri ulei 6 linguri faina 1/2 lingurita praf de copt coaja de portocala zahar...
Ingrediente: Pentru blat : 4 oua 125 g unt 100 g zahar 180 g faina 1/2 pliculet praf de copt 5 lingurite praf de cacao 1 lingurita esenta de rom Pentru crema :...
Ingrediente: o conserva de lapre condensat (405g) 4 oua 50g unt 220g faina un praf sare 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat o lingurita zahar...
Ingrediente: BLAT: 200 g zahar 200 g gris 100 gr faina 200 ml ulei 250 ml apa minerala 1 praf de copt 2-3 linguri susan Crema: 100 ml frisca vegetala 1 plic de...
Ingrediente: Pentru blat: 60 g faina 50 g zahar 10 g cacao amara 3 oua 1 plic zahar vanilat Pentru mousse-ul de praline: 60 g ciocolata amaruie 60 g ciocolata...
Ingrediente: Biscuiti cu migdale (pentru 3 foi): - 160 g migdale macinate fin - 135 g + 30 g (separat) zahar - 5 oua mari - 8 galbenusuri - 57 g faina - 72 g...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 500 g branza dulce de vaca, o cutie mica de frisca lichida, 4 linguri zahar, 2 oua, 4 linguri faina, coaja rasa de la o portocala mare. Reteta...
Ingrediente: 2 foi Pandispan 2 plicuri Crem Ole ciocolata 2 plicuri Crema de tort cu rom si trufe 1 plic Crema de tort de vanilie 1 plic Crema de la fantezie...
Ingrediente: Blatul 250 g biscuiti 50 g unt topit Umplutura 4 pachete branza dulce(250 g) la temperatura camerei 1 cana zahar pudra 300 ml smantana 4 oua 1...
Ingrediente: 250 g faina de griu - 120 g unt - 50 g zahar pudra - un ou - o lingura rasa de amidon - coaja rasa de la o lamiie/portocala - 250 g ricotta - 100...
Ingrediente: 3 oua 240 g zahar 130 ml. apa calduta 250 g. faina 120 ml ulei 1 lingurita esenta vanilie 2 lingurite coaja rasa de lamaie/portocala 1 pliculet...