Pe o tava intindem o foaie de pandispan pe care o insiropam cu suc de portocale.
Intr-un castron se pune praful de crema de la Fantezie cu capsuni ( de la Dr. Oetker) si crema de vanilie ( se poate adauga 1,2 linguri zahar pudra) si 500 ml lapte, se mixeaza la viteza mare pana se face srema spuma.
Se adauga peste foaia de pandispan, se intinde uniform si deasupra se pune a doua foaie de pandispan insiropata si ea cu suc de portocale.
Intre timp punem intr-un castron prafurile de la cremele de ciocolata si adaugam restul de lapte mixand la viteza mare.
Jumatate din compozitie se pune peste a doua foaie de pandispan, o intindem uniform, apoi de-a lungul prajiturii trasam cu lingurita santuri in care punem dulceata de visine sau fructe de padure indindem apoi deasupra restul de crema si nivelam bine. Dam prajitura la frigider cca 30-40 de minute.
Comentarii:
Foarte bun