Ingrediente: 24 speculoos 250 gr de mascarpone 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 2 linguri de tartibabil cu speculoos Decor: 100 gr de ciocolată albă 100 gr...
Ingrediente: 250 gr mango Suc de la 1 lime 10 gr amidon de porumb 15 ml apa 200 ml smantana lichida 30% grasime 120 gr zahar Pentru a decora: Coaja de nuca de...
Ingrediente: 8 linguri de lapte condensat îndulcit 450 gr iaurt grecesc 400 ml smântână 30% grasime (foarte rece) 150 gr dulceață de zmeură 1 lingură de apă
Ingrediente: Churros : 240 ml apă 115 gr de unt 1 lingură zahar brun 2 linguri de zahăr un praf de sare 170 g de făină o lingurită extract de vanilie 3 ouă ulei...
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.
Ingrediente: 4 ouă (proaspete) 6 linguri zahăr (6-8) 400 grame de smântână grasă (cel mai bine ar fi să ajungeți într-o piață și să cumpărați de la țărani) 5...
Ingrediente: o cana de lapte 2 cani de smantana neindulcita Gran Cucina un varf de sare 1 cana de zahar 5 galbenusuri de ou 1/2 fiola esenta de vanilie
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: Pentru baza de inghetata : 500 ml lapte uht 3,5%, 500 ml smantana (pentru frisca zuzu) 9 galbenusuri 200 g zahar Esenta de vanilie Pentru inghetata...
Ingrediente: pentru 500 gr de înghețată: 2 albușuri de ou 33 cl smantana pentru frisca 2 linguri de zahar 10 cl de sirop de menta de casa- reteta aici 50 g...