Inghetata de capsuni
Ingrediente
4
Preparare
- Capsunile se spala si curata de partea verde si se fac piure.Piureul se mixeaza cu zaharul pudra.
- Se adauga smantana si se mixeaza timp de 10 minute,pana prinde consistenta cremoasa.
- Se rastoarna intr-un vas ce va merge la congelator.A folosit casolete de unica folosinta si a tinut in congelator de seara pana dimineata.
- Rezultatul:o inghetata super cremoasa si ceea ce conteaza cel mai mult,e sanatoasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super inghetata
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte usor!
am gătit această rețetă
anonymous
Cea mai buna inghetata din lume nam incercato dar cu siguranta o so incerc multumesc apropo ma cheama Pata Roxana Liliana
am gătit această rețetă
anonymous
Arata deliciasa sigur o sa o incerc :*
anonymous
Daca te uiti la ultimele 2 imagini: inghetata e intai roz...apoi scoasa din congelator se albeste??? Esti sigura ca s-au amestecat bine? ca in majoritatea pozelor asa se pare, doar in ultima se cam separa caspunile de inghetata ciudat de alba...
anonymous
Cred ca ce e simplu e si rapid si bun
anonymous
Este foarte usoara
anonymous
Foarte simpla si delicioasa. Am sa incerc si eu.
anonymous
Ma bucur ca am gasit aceasta reteta, imi place. multumesc.
anonymous
It is excelent!!!