Inghetata de banane

Desert
4 porții
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata


      Preparare

      • Cele 4 oua le mixam cu 200 gr zahar si 2 plicuri zahar vanilat pana devin spuma . Adaugam bananele pasate pe care in prealabil le-am stropit cu zeama de la 1/2 de lamaie si 450 gr smantana.
      • Mixam din nou circa 2 minute dupa care asezam compozitia intr-o cutie de plastic si o dam la congelator pentru circa 12 ore. Scoatem compozitia de la congelator si o punem in robotul de bucatarie si la viteza maxima lasam circa 2 minute sa se omogenizeze compozitia.
      • In acest timp spumam frisca. Compozitia mixata o adaugam treptat la frisca batuta amestecand usor. Cand este omogenizata o punem in bolul de plastic si o dam din nou la congelator. Dupa circa 1 ora scoatem din nou vasul si mixam din nou .
      • O punem inapoi in congelator si lasam compozitia la rece pana se intareste .
        Se poate servi cu toping de ciocalata, nuci prajite in zahar ars , sau decorata cu fructe .


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      11/04/2016

      15 minute ai zis?

      (0) (0) abuz
      24/05/2013

      Prea multa munca , bago , scoateo ... ce e asta ?

      (0) (0) abuz



      +