Ingrediente: 2 dovlecei curatati si spalati 200 gr. de branza telemea rasa sau sfaramata (daca nu avem branza telemea putem folosi si branza dulce, dar...
Ingrediente: un dovlecel mare, spalat si curatat 200 gr. de branza telemea 200 gr. de cascaval ras 2 oua 200 ml de smantana pentru gatit 6 linguri cu pesmet 2...
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...
Ingrediente: 3 dovlecei (1 kg) 3 oua 150 gr branza telemea data pe razatoarea mare 2 linguri smantana 4 linguri de faina ½ plic praf de copt Patrunjel si marar...
Ingrediente: 2-3 dovlecei 200 g. crema de branza 100 g. telemea 80 g. de unt ceapa verde 2-3 lg smantana 1/2 ardei rosu 1/2 ardei galben sos de rosii marar...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...
Ingrediente: 400 g paste spirale cu ou (se pot face si cu alt tip de paste, dar acestea sunt mai aspectuase cand formeaza crusta deasupra) 4 oua 300-400 g...
Ingrediente: o conopida medie 2 dovlecei medii 500 g ciuperci o legatura ceapa verde o legatura patrunjel 4 oua 300 g telemea vaca 100 g unt sare piper.