Musaca de legume

Altele
Ușor
1 h 50 m

Ceva bun

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 h 20 m
  • Curatam conopida, dovleceii si ciupercile. Conopida o punem la fiert in apa cu sare 15-20 minute. Dovleceii se dau prin razatoarea mare si se pun la scurs.
  • Intr-un bol adaugam conopida fiarta cu dovlecelul scurs de apa, telemeaua, sare, piper si doua oua batute. Framantam compozitia pana se imbina toate ingredientele.
  • Alternativ calim in unt ceapa taiata bucatele circa 3-5 minute dupa care adaugam ciupercile taiate felii. Lasam la foc mic pana ce scade apa de la ciuperci.
  • Intr-o tava punem un strat din compozitia din bol, al doilea strat ciupercile si ceapa iar deasupra celelalte oua batute. Lasam la cuptor 30-40 minute.
  • Preparatul se serveste cu patrunjelul taiat deasupra.

Punctează această reţetă

LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F. bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.buna

abuz

anonymous

F delicioasa

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Super bun.

abuz

anonymous

Fa mai muta data viitoare

abuz

anonymous

Arata bestial

abuz

anonymous

Este f,. buna si nu pare scumpa, numai buna in aceasta perioada

abuz