Musaca de legume
Ceva bun
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 h 20 m
- Curatam conopida, dovleceii si ciupercile. Conopida o punem la fiert in apa cu sare 15-20 minute. Dovleceii se dau prin razatoarea mare si se pun la scurs.
- Intr-un bol adaugam conopida fiarta cu dovlecelul scurs de apa, telemeaua, sare, piper si doua oua batute. Framantam compozitia pana se imbina toate ingredientele.
- Alternativ calim in unt ceapa taiata bucatele circa 3-5 minute dupa care adaugam ciupercile taiate felii. Lasam la foc mic pana ce scade apa de la ciuperci.
- Intr-o tava punem un strat din compozitia din bol, al doilea strat ciupercile si ceapa iar deasupra celelalte oua batute. Lasam la cuptor 30-40 minute.
- Preparatul se serveste cu patrunjelul taiat deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
F. bun
am gătit această rețetă
anonymous
F.buna
anonymous
F delicioasa
anonymous
Delicios
anonymous
Super bun.
anonymous
Fa mai muta data viitoare
anonymous
Arata bestial
anonymous
Este f,. buna si nu pare scumpa, numai buna in aceasta perioada
Punctează această reţetă