Ingrediente: 1/2 kg dovleac ras 1/2 kg faina 2 oua 1 ceasca zahar coaja rasa de lamaie 1/2 ceasca de lapte caldut amestecat cu 1 lingurita de drojdie 1 praf de...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 g unt rece 4 galbenusuri 200 g zahar fin coaja rasa de la o lamaie sau vanilie Pentru umplutura: 1 dovleac mediu,...
Ingrediente: Aluat: 9 linguri de ulei 200 ml lapte batut 1 plic praf de copt 200 g nuci macinate 250 g faina 1 lingura miere 1 lingura de zahar brun coaja rasa...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: pentru blat: 5 buc oua 100 g ciocolata cu lapte 200 ml lapte 100 g zahar 80 g unt 200 g faina 100 g samburi de nuca 4 linguri dovleac ras esenta de...
Ingrediente: un dovleac verde cam de un 1kg - un morcov mare sau doua mici - o ceapa mijlocie - 100 g smantana - 200 ml frisca de gatit - zeama de la o lamaie...
Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Ingrediente: 1 pachet 500 g foi de placinta 1 kg dovleac de placinta 100 ml ulei 250 g zahar, 1 plic zahar vanilat 20 g zahar pudra, 1 lingurita scortisoara 1...
Ingrediente: 600 g faina alba. 150 g unt sau margarina maestro 2 oua coaja rasa de la o lamaie zeama stoarsa de la o lamaie 1 lingura esenta de rom 1 cubulet...
Ingrediente: 70 g dovleac (curatat de seminte si de coaja) 1 morcov(curatat de coaja) 30 g boabe de fasole verde fierte(eda mame) 1 lingura cu ulei de masline...
Ingrediente: Blat de ciocolată 110 g făină; 40 g cacao pudră; 30 g unt moale; 1 linguriță praf de copt; 2 ouă; 150 g zahăr; un praf de sare; 100 ml lapte cald;...
Ingrediente: 900 g sfecla cruda, 300 g buchetele broccoli, 15 g unt, 3 felii groase franzela, 50 ml ulei rapita, ½ lingurita mustar cu boabe, zeama de la ½...