Petitchef

Caietul de retete. Snacks de weekend: Seminte de dovleac aromate.

Altele
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Semintele de dovleac se pun de cu seara la inmuiat in apa sa le acopere suficient. Se scurg dimineata bine de tot.
  • Se amesteca toate intr-un bol si se pun la deshidratat pe foi de copt, in aparat, pana devin uscate si crocante (aproximativ 10-12 ore). Se consuma ca atare, ca gustare sau ca snack.


L Lifestyle blog

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Parmigiana vegetariană cu dovleac
Parmigiana vegetariană cu dovleac
3 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Prăjitură cu ciocolata și dovleac
Prăjitură cu ciocolata și dovleac
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween 10 motive sa consumam seminte de dovleac 10 motive sa consumam seminte de dovleac Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează