Ingrediente: 4 morcovi mari 4 radacini de pastarnac 4 cartofi 1 telina potrivita 100 g ulei 1 lingura zahar 1 lamaie 2 fire rozmarin sare si piper mustar
Ingrediente: 2 kg spata de porc fara os 3 catei usturoi taiati marunt -1 lingura seminte de fenicul zdrobite -1 lingura boabe de piper negru zdrobite 1 lingura...
Ingrediente: 3 vinete mari 500 g rosii 2 cepe 2-3 catei de usturoi 4 linguri ulei de masline 100 g pesmet 300 g mozzarela cateva fire de rozmarin proaspat 1...
Ingrediente: 200 g orez basmati O lingura ulei masline O ceapa taiata marunt O lingurita rozmarin 250 g ciuperci taiate in sferturi 2 ardei grasi rosii taiati...
Ingrediente: 500-600 g ficat pasare 350 g unt 3 linguri smantana cu grasime ridicata 100 ml vin alb demidulce 2 cartofi sare piper boia de ardei jumatate...
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja; o sfecla rosie (mica); un pastarnac; un morcov; 2 linguri cu boabe de porumb conservate; o conserva de macrou; un ou; o...
Scroll down for English Recipe I missed a meal with a thick and flavored sauce, which is done slowly in the oven. I remembered the Beef Bourguignon and I decided this time to braise the beef in the wine, but to be bold and use a little fruity
Trebuie sa marturisesc, e prima oara cand gatesc peste intreg. Si asta pentru ca sotiorul meu nu suporta la vedere pestii intregi. Dar azi e zi de post pentru el, drept pentru care a primit cartofi noi, fierti, apoi trasi in ulei, si presarati cu sare si
Am fiert un chil de cap de piept de vitel in vreo patru litri de apa si am pregatit legumele: morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, o felie de varza alba, un ardei gras, o conopida medie, rosii, cateva pastai de fasole verde. Mar