Sufleu de vinete

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Rulouri cu vinete si parmezan
-
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
-
Vinete pane în stil milanez, dar vegetariene - gătite la air fryer
-
Tartine de vinete, coulis de roșii și brânză de capră
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Spalati vinetele si taiati-le in rondele mai groase si presaratile cu sare.Caliti ceapa tocata si usturoiul pisat si adaugati persmetul.Ungeti cu ulei forma de sufleu,turnati jumatate din ceapa calita si intindeti-o uniform.
- Asezati peste ceapa feliile de vinete,peste ele puneti bucatile de mozzarela si peste acestea rosii taiate in rondele.Deasupra turnati ceapa calita ramasa in care ati amestecat frunzele de rozmarin.Puneti forma la cuptor,la foc potrivit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!