Sufleu de conopida, praz si mozarella
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire10 min
- Fierbem conopida timp de 5-7 min in apa cu sare. O scurgem si o scoatem pe un platou. Desfacem buchetelele de conopida.
- Pregatim un vas termorezistent, pe care il ungem cu putin unt.
- Asezam buchetelele de conopida in vas.
Taiem prazul rondele, pe care le asezam peste conopida. - Intr-un bol, batem bine ouale, frisca lichida si smantana; condimentam cu sare si piper. Turnam peste conopida si praz.
- Acoperim totul cu felii de mozarella si dam la cuptor, la 360F, timp de aproximativ 50-60min.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta !
am gătit această rețetă
anonymous
360 grade fahrenheit? Pe bune ?!?!? 180 grade Celsius
am gătit această rețetă
anonymous
Acoperim vasul cu capac inainte de a-l baga la cuptor, sau nu?
anonymous
Bun
anonymous
Excelenta reteta! cunosteam reteta doar cu conopida, dar cu praz e si mai buna!
Punctează această reţetă