Sufleu de conopida, praz si mozarella

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Fierbem conopida timp de 5-7 min in apa cu sare. O scurgem si o scoatem pe un platou. Desfacem buchetelele de conopida.
  • Pregatim un vas termorezistent, pe care il ungem cu putin unt.
  • Asezam buchetelele de conopida in vas.
    Taiem prazul rondele, pe care le asezam peste conopida.
  • Intr-un bol, batem bine ouale, frisca lichida si smantana; condimentam cu sare si piper. Turnam peste conopida si praz.
  • Acoperim totul cu felii de mozarella si dam la cuptor, la 360F, timp de aproximativ 50-60min.

Punctează această reţetă

AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

360 grade fahrenheit? Pe bune ?!?!? 180 grade Celsius

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acoperim vasul cu capac inainte de a-l baga la cuptor, sau nu?

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Excelenta reteta! cunosteam reteta doar cu conopida, dar cu praz e si mai buna!

abuz