Legume la cuptor cu otet balsamic

votează acum
Legume la cuptor cu otet balsamic
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tajine cu vită și legume


Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Cuptorul se preincalzeste la 190ºC. Ceapa se curata si se taie felii mai groase. Restul legumelor se curata si se taie fasii.
  • Se pun intr-un bol mare si se amesteca cu toate celelalte ingrediente, in afara de ierburi, apoi se asaza intr-o tava.
  • Se dau la cuptor 40-50 minute amestecand din cand in cand in ele. La final se presara cu ierburile tocate.
  • Pui la cuptor cu portocale si ierburiArdei in trei culori cu ierburi aromateVitel cu portocale si cartof dulceSalata calda de iarnaSalata de sparanghel cu cartofiCartofi si ceapa rosie la cuptor.
  • Supa de rosii si ardei coptiClatite irlandeze BoxtyPui curry dulce-acrisor cu pereTelina umpluta cu puiSupa de telina si hribiFicat de vitel cu ceapa caramelizataVita cu sos de morcoviVita inabusitaCastraveti murati cu sos Ravigot.


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+