Ficateii se pun la prajit in putin cu unt cu aproximativ 50 ml apa. Se invart pe ambele parti. Se fierb cam..10 minute. Se adauga vinul, usturoiul intreg si ceapa taiata in 4.
Se fierb 15 minute amestecand. Se opreste focul si se adauga rozmarinul, busuiocul, boia de ardei ,200 gr unt si smantana. Se baga blenderul si se paseaza cu totul.
Se adauga 3 linguri pline cu amidon , se pune iar pe foc si se amesteca mereu pana se ingroasa. Se pune la racit. Cartofii se fierb si se paseaza bine bine.
Restul de unt se mixeaza spuma. Cand s-a racit bine crema de ficatei se adauga untul spuma si cartofii pasati si se mixeaza. Se potriveste gustul cu sare si piper.
Se da la rece pentru 2 ore apoi pofta buna!Reteta in imagini.
Delikat , vegeta,secretul gustului sunt niste porcarii care contin potentiatori de gust.Numai cine nu este informat si nu citeste ce scie la ingrediente poata sa foloseasca asa ceva.
Cum asa, tu nu pui delikakat in mancare, ca toata lumea? Sau cel putin niscai Vegeta sau Secretul gustului? Nu esti o bucatareasa desavarsita, mai ai de invatat!
Comentarii:
Delikat , vegeta,secretul gustului sunt niste porcarii care contin potentiatori de gust.Numai cine nu este informat si nu citeste ce scie la ingrediente poata sa foloseasca asa ceva.
Cum asa, tu nu pui delikakat in mancare, ca toata lumea? Sau cel putin niscai Vegeta sau Secretul gustului? Nu esti o bucatareasa desavarsita, mai ai de invatat!
Toate bune si frumoase pana la cartofi. Ce-ti veni mai fata sa bagi cartofii aia in bunatatea de pateu? Ai stricat reteta cu cartofii tai!
Normal ca seamana cu cel din comert daca are si altcevadecat ficat. Si apoi, de ce sa fie simplu, daca poate fi complicat?