Petitchef

Pate de ficat

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ficateii se pun la prajit in putin cu unt cu aproximativ 50 ml apa. Se invart pe ambele parti. Se fierb cam..10 minute. Se adauga vinul, usturoiul intreg si ceapa taiata in 4.
  • Se fierb 15 minute amestecand. Se opreste focul si se adauga rozmarinul, busuiocul, boia de ardei ,200 gr unt si smantana. Se baga blenderul si se paseaza cu totul.
  • Se adauga 3 linguri pline cu amidon , se pune iar pe foc si se amesteca mereu pana se ingroasa. Se pune la racit. Cartofii se fierb si se paseaza bine bine.
  • Restul de unt se mixeaza spuma. Cand s-a racit bine crema de ficatei se adauga untul spuma si cartofii pasati si se mixeaza. Se potriveste gustul cu sare si piper.
  • Se da la rece pentru 2 ore apoi pofta buna!Reteta in imagini.


Întrebări:




Comentarii:

Carmencita2345, 13/02/2018

Delikat , vegeta,secretul gustului sunt niste porcarii care contin potentiatori de gust.Numai cine nu este informat si nu citeste ce scie la ingrediente poata sa foloseasca asa ceva.

(0) (0) Abuz
12/02/2018

Cum asa, tu nu pui delikakat in mancare, ca toata lumea? Sau cel putin niscai Vegeta sau Secretul gustului? Nu esti o bucatareasa desavarsita, mai ai de invatat!

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 12/02/2018

Toate bune si frumoase pana la cartofi. Ce-ti veni mai fata sa bagi cartofii aia in bunatatea de pateu? Ai stricat reteta cu cartofii tai!

(1) (0) Abuz
08/03/2014

Normal ca seamana cu cel din comert daca are si altcevadecat ficat. Si apoi, de ce sa fie simplu, daca poate fi complicat?

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tagliatelle cu feta si rosii
Tagliatelle cu feta si rosii
4 porții
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gnocchi alla sorrentina la tigaie
Gnocchi alla sorrentina la tigaie
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée Cum sa faci pate vegetal acasa! Cum sa faci pate vegetal acasa!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează