Supa de conopida si fistic

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Te intrebi adesea ce sa faci cu conopida? Transforma-o intr-o supa crema! Pentru o nota crocanta, luati in considerare decorarea cu fistic zdrobit, deasupra inainte de servire.


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Supa de cartofi si praz


Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Tocati ceapa marunt. Topiti untul intr-o cratita si adaugati uleiul de măsline. Rumeniti ceapa la foc mic.
  • Curatati si taiati cartofii in cuburi mici. Dupa ce ceapa s-a inmuiat, adaugati cartofii si sotati-i 1 minut. Adaugati apoi supa, smantana si laptele. Amestecati totul.
  • Spalati si taiati conopida in bucati mici, indepartand partile dure, apoi adaugati buchetele in oala. Gatiti totul la foc mediu pana cand conopida devine frageda. Condimentati dupa gust.
  • Luati de pe foc si amestecati. Treceti-o printr-o sita daca doriti o textura neteda.
  • Serviti si presarati fistic zdrobit, coaja de lamaie verde netratata si un varf de piper macinat.

Observații

* Puteti ajusta grosimea supei dvs., adaugand supa putin cate putin pana obtineti textura dorita.
* Puteti adauga pur si simplu un cub supa de legume la apa clocotita, daca nu aveti o supa pregatita.



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+