Supa de conopida si fistic
Te intrebi adesea ce sa faci cu conopida? Transforma-o intr-o supa crema! Pentru o nota crocanta, luati in considerare decorarea cu fistic zdrobit, deasupra inainte de servire.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Supa de cartofi si praz
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Tocati ceapa marunt. Topiti untul intr-o cratita si adaugati uleiul de măsline. Rumeniti ceapa la foc mic.
- Curatati si taiati cartofii in cuburi mici. Dupa ce ceapa s-a inmuiat, adaugati cartofii si sotati-i 1 minut. Adaugati apoi supa, smantana si laptele. Amestecati totul.
- Spalati si taiati conopida in bucati mici, indepartand partile dure, apoi adaugati buchetele in oala. Gatiti totul la foc mediu pana cand conopida devine frageda. Condimentati dupa gust.
- Luati de pe foc si amestecati. Treceti-o printr-o sita daca doriti o textura neteda.
- Serviti si presarati fistic zdrobit, coaja de lamaie verde netratata si un varf de piper macinat.
Observații
* Puteti ajusta grosimea supei dvs., adaugand supa putin cate putin pana obtineti textura dorita.
* Puteti adauga pur si simplu un cub supa de legume la apa clocotita, daca nu aveti o supa pregatita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!