Legume crocante la cuptor

Legume crocante la cuptor
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tajine cu vită și legume


Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Cum se procedeaza:
    Se spala bine legumele si, fara a se curata de coaja, se taie in bastonase de grosimea unui deget, nu mai subtiri.
  • Se pun intr-un castron si se presara cu sare si piper. Se rade coaja lamaii pe razatoarea mica si se stoarce apoi de zeama.
  • Se pune in zeama de lamaie coaja rasa, se adauga zaharul si, dupa ca acesta s-a topit, se pune uleiul, mustarul si rozmarinul, tocat marunt. Se amesteca bine si se toarna sosul format in castron, peste legume.
  • Se amesteca bine, se acopera castronul cu folie de plastic si se pune intr-un loc cald 30 minute. Se pun legumele impreuna cu sosul din castron intr-o tava intinsa si apoi se pune tava in cuptorul incins.
  • Se coc legumele la foc iute pana cand se patrund si se rumenesc bine, devenind astfel crocante.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

06/06/2012

AM ADAUGAT UN SOS DE USTUROI,SI AU FOST MINUNATE!!!

(0) (0) abuz



+