Legume crocante la cuptor
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Tajine cu vită și legume
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Cum se procedeaza:
Se spala bine legumele si, fara a se curata de coaja, se taie in bastonase de grosimea unui deget, nu mai subtiri. - Se pun intr-un castron si se presara cu sare si piper. Se rade coaja lamaii pe razatoarea mica si se stoarce apoi de zeama.
- Se pune in zeama de lamaie coaja rasa, se adauga zaharul si, dupa ca acesta s-a topit, se pune uleiul, mustarul si rozmarinul, tocat marunt. Se amesteca bine si se toarna sosul format in castron, peste legume.
- Se amesteca bine, se acopera castronul cu folie de plastic si se pune intr-un loc cald 30 minute. Se pun legumele impreuna cu sosul din castron intr-o tava intinsa si apoi se pune tava in cuptorul incins.
- Se coc legumele la foc iute pana cand se patrund si se rumenesc bine, devenind astfel crocante.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: