Spaghete cu vita si ciuperci

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Spaghete konjac à la provençale
-
Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
-
Cum se gătesc tăițeii instant? rețetă rapidă cu carne de vită și ciuperci!
-
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se pune carnea la fiert.Se curata usturoiul si se feliaza. Se rad morcovii si impreuna cu usturoiul se calesc in doua linguri de ulei de masline.
- Se adauga ciupercile taiate cubulete si se pune un capac peste pentru a lasa apa, 5 minute.
- Se pune o oala pe foc cu apa si putina sare. Cand a fiert, se adauga pastele si se lasa 10 minute. Se scurg si se acopera.
- Se adauga apoi vinul, vita, condimentele si se acopera din nou 10 minute. Daca este prea multa zeama, se ia capacul si se mai lasa putin pe foc pentru a se forma un sos mai gros.
- Cand este aproape gata se pune deasupra patrunjelul tocat.Se serveste cu paste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!