Spaghete konjac à la provençale

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
35 min

Cu totii stim cate ceva despre spaghetele clasice cu faina de grau sau alternativele lor fara gluten, dar ce stiti despre spaghetele konjac? Faina de konjac provine din tubercului acestei plante. Pentru obtinere produsului finit, tuberculii se fierb, se usuca si se tritureaza, pana cand se transforma intr-o faina din care se obtin pastele asiatice. Sunt foarte potrivite pentru cine doreste sa slabeasca sau sa-si mentine sanatatea, nu au aport caloric (aproximativ 8 calorii per 100g de spaghete), nici de gluten, nici de carbohidrati si produc o senzatie de satietate. Gustul neutru va permite sa le folositi la o multime de feluri de mancare, noi am optat pentru spaghete cu sos de rosii, usturoi si plante aromatice. O reteta plina de arome de vara ;-)


Ingrediente

2

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min


Observații

Adaosuri: se poate adauga carne tocata sau carne de pui, precum si mici bucati de legume de vara (vinete, dovlecei, etc...)


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/09/2018

Unde gasim aceste spaghete de konjac sunt bune si pt diabetici

(1) (0) abuz
02/09/2017

Seamana cu pastele de orez . Unde se gasesc aceste spaghete de konjac ?

(1) (0) abuz
02/09/2017

Reteta dietetica, buna pentru spitale.

(1) (1) abuz



+