Cu totii stim cate ceva despre spaghetele clasice cu faina de grau sau alternativele lor fara gluten, dar ce stiti despre spaghetele konjac? Faina de konjac provine din tubercului acestei plante. Pentru obtinere produsului finit, tuberculii se fierb, se usuca si se tritureaza, pana cand se transforma intr-o faina din care se obtin pastele asiatice.
Sunt foarte potrivite pentru cine doreste sa slabeasca sau sa-si mentine sanatatea, nu au aport caloric (aproximativ 8 calorii per 100g de spaghete), nici de gluten, nici de carbohidrati si produc o senzatie de satietate. Gustul neutru va permite sa le folositi la o multime de feluri de mancare, noi am optat pentru spaghete cu sos de rosii, usturoi si plante aromatice. O reteta plina de arome de vara ;-)
Comentarii:
Unde gasim aceste spaghete de konjac sunt bune si pt diabetici
Seamana cu pastele de orez . Unde se gasesc aceste spaghete de konjac ?
Reteta dietetica, buna pentru spitale.